Bądź na bieżąco z "Mind Reader"

Henryk Ciesielski 13 / lipca / 21

Czy Midside Finanse Limited jest naprawdę obiecującym brokerem na rynku?


The Midside Finances Limited - opinie | Opinie o brokere Midside Finances Limited przekręt
Visitors: 1491 Rating: ★★★★★

Czy Midside Finances Limited to oszustwo? Opinie o Midside Finances Limited

Broker Midside Finances Limited oferuje dość szeroki zakres usług od 2003 roku.

Siedziba firmy mieści się w Londynie - Tower 42, 25 Old Broad St, Cornhill, UK.

Firma jest regulowana przez lokalnego regulatora.  To chroni ich przed byciem oszukanym przez brokera The Midside Finances Limited.

Broker Midside Finances Limited otrzymał tylko pozytywne recenzje od handlowców za:  

Oficjalna strona midsidefinanceslimited.com posiada kilka wersji językowych. Jest on skierowany do handlowców z UE i regionów anglojęzycznych. Szybkie spojrzenie na stronę internetową firmy z pewnością to potwierdzi:

 

Midside Finances Limited przekręt Opinie o firmach. 

Opinie o firmie Midside Finances Limited.

W szczególności, broker jest często chwalony za jego dobre warunki. Podkreśla się również jak wygodna, dobra i przemyślana jest struktura strony. Łatwo jest znaleźć potrzebne informacje. Użytkownicy chwalą sobie również poziom obsługi klienta.

Firma oferuje sześć rodzajów kont: Standard, Silver, Gold, Investor i Black VIP. Ponadto broker szczerze informuje użytkowników o zagrożeniach, udzielając jączanych porad i wskazówek dotyczących bezpieczeństwa. 

Więcej o typach kont

    

Standardowe konto

Minimalny depozyt - 250 EUR.

Dźwignia finansowa - do 1:300. 

Minimalna wielkość partii 0,01.

Dostępnych jest ponad 25 par walutowych.

Obsługa klienta 24/5

Srebrne konto

Minimalny depozyt wynosi 2000 EUR.  

Dźwignia finansowa do 1:300. 

Minimalna wielkość partii 0,01.

2 rodzaje aktywów.

50+ instrumentów.

Handel mikrolotami.

Kredyt firmowy.

4 ubezpieczone branże

Złoto konto

Minimalny depozyt - 5.000 euro

Dźwignia finansowa - do 1:300. 

Minimalna działka - 0,01.

3 rodzaje aktywów.

200+ instrumentów.

5 ubezpieczonych branż.

ubezpieczenie konta.

Inwestor konto

Minimalny depozyt w wysokości 50 tys. euro.

Dźwignia finansowa - do 1:300. 

Minimalna działka - 0,01.

4 rodzaje aktywów.

300+ instrumentów.

15 ubezpieczonych branż.  

Bonus 70% 

Dostęp do funduszu przedsiębiorstwa 

Grupa sygnalizacyjna dla kontraktów ubezpieczeniowych 

Osobisty analityk

Konto Premium

Minimalny depozyt - 10000 Euro.

Dźwignia finansowa - do 1:300. 

Minimalna ilość - 0,01.

4 rodzaje aktywów.

250+ instrumentów.

10 ubezpieczonych branż. 

50% bonus do konta. 

Program edukacyjny 

Czarny VIP konto

Minimalny depozyt 100000 EUR.

Dźwignia finansowa do 1:300. 

Minimalna wielkość partii 0,01.

Nieograniczony dostęp do codziennych analiz rynkowych. 

Sygnały transakcyjne VIP

Co przedsiębiorcy sądzą o warunkach umowy z The Midside Finances Limited - opinie

Nie ma żadnych przesłanek w naszych warunkach, że Midside Finances Limited jest pozbawionym skrupułów brokerem. Wręcz przeciwnie: z recenzji firmy dowiadujemy się, że brak prowizji i małe depozyty sprawiają, że handlowcy, zwłaszcza nowicjusze, są zadowoleni.

Użytkownicy dobrze komentują również opcje dodatkowe, tj. przypomnienia, artykuły analityczne, webinaria, materiały edukacyjne. Nie każda firma może zaoferować tak wysoki poziom usług. Można powiedzieć, że nie tylko nowicjusze, ale także ci, którzy są na rynku od dłuższego czasu, znajdą usługi brokera łatwe w użyciu. Możesz zapoznać się ze wszystkim, nauczyć się jak pracować z systemem i słownikiem, wypróbować wszystko i pomyśleć o własnej strategii handlowej.

Midside Finances Limited opinie. Transakcje - wpłaty i wypłaty:

Następujące instrumenty są dostępne dla depozytów:                                    

Wypłaty i wypłaty są realizowane na życzenie tradera i tylko za pośrednictwem przelewu bankowego na to samo konto bankowe, z którego dokonano wpłaty.

Opinie traderów na temat jakości wpłat i wypłat. Midside Finances Limited oszuści

Nie ma żadnych uzasadnionych skarg, że Midside Finances Limited jest oszustem lub wyłudzaczem. Z drugiej strony, większa liczba recenzji świadczy o przejrzystości i subtelności firmy we wszystkich kwestiach związanych z funduszami klientów.

Analizując komentarze traderów, możemy powiedzieć, że jakość wpłat i wypłat brokera zasługują na dobrą opinię.

Midside Finances Limited Oszuści

Wśród recenzji nie znaleźliśmy nic takiego, że ta firma jest wymieniona jako Midside Finances Limited Oszuści.

Nawet wśród negatywnych komentarzy na temat tego brokera, nie znaleźliśmy żadnych skarg, że Midside Finances Limited przekręt.

Midside Finances Limited oszuści - nie!

Wielu krytyków i osób współpracujących z konkurencją twierdzi - Midside Finances Limited przekręt. Ale ci, którzy handlują na tej platformie od dłuższego czasu, mogą śmiało stwierdzić, że jest inaczej. To jest uczciwy i przejrzysty broker, Midside Finances Limited przekręt jest kłamstwem!

Tags:

Comments 10

Cezar Butrymowicz 08.07.2021

Czy zauważyłeś, jak szybko psuje się sława dobrego brokera, gdy trafia na pozycje rankingowe? Natychmiast zaczynają się Ponty, jakość usług spada, a ceny rosną. Cóż, tak się stało. Był jeden bardzo szanowany Pośrednik w kraju, ech ... odszedłem i nie żałuję. Cóż, przynajmniej udało mi się wypłacić pieniądze. Otworzył konto u młodego brokera Midside Finances Limited. Cóż, sprawdź moją koncepcję jeszcze raz))) Warunki Handlowe całkowicie mi odpowiadają, zamówienie jest jasne, szybkie. Taryfa początkowa obejmuje wszystkie potrzebne mi narzędzia. Brak prowizji za uzupełnienie i wypłatę. Wszystkie niezbędne pary są tutaj, jest coś do handlu. Platforma MetaTrader 4 działa niezawodnie. Zalałem na początek trzysta dolarów. Odpadł po trzech miesiącach i wyszedł na plus.

Rostek Filipowicz 13.07.2021

Midside Finances Limited wybrał ze względu na statyczne i stosunkowo niskie spready. Zadowolony z jakości pracy. Rozsądny sapport, zwykle pomaga wyjaśnić trudne sytuacje. Wyciągali mnie z wypłaty, wtedy łatwo się wydostałem. Raz trafił do zamku i nie wiedział, jak się wydostać. Dzięki za podpowiedź, nawet prawie się nie połączył, mały był całkiem minus, szybko odzyskał później. Chciałbym więcej indeksów i wskaźników w terminalu.

powieść Gąsienica 15.07.2021

Świetny broker do skalpowania. Midside Finances Limited działa na platformie MetaTrader 4. Przejrzysty bezpieczny system, bez awarii, Szybkie zamówienie, anulowanie transakcji nie ma miejsca, rekwoty są zminimalizowane, podobnie jak poślizg. Kredyt jest szybki, kilka sekund, nie ma znaczenia jaka kwota. Z WebMoney i mapy niemal natychmiast. Wniosek jest również operacyjny, pół godziny, bez prowizji.

Rasław Dąbek 20.07.2021

Stawiam brokerowi osiem na dziesięć. Zalety Midside Finances Limited zaniosę: korzystanie z мультирыночной platformy Metatrader 4, ponad 50 popularnych par walutowych, możliwość handlu surowcami, produktami spożywczymi, драгметаллами i energii, a jeszcze kryptowalutę, niezawodna analityka, bezpieczeństwo transmisji danych, doświadczony zespół pomocy technicznej, menedżer osobisty, program partnerski, dźwignia 1:300, statyczne spready, szybkie wypłaty jakiejkolwiek kwoty, nie komisji. Wady: brak seminariów internetowych i materiałów szkoleniowych (nie licząc małego faka i słownika terminów na stronie), turniejów InterTrader, brak instrumentów finansowych i ubezpieczenia na poziomie podstawowym, istnieje kilka e-maili i tylko jeden numer telefonu do komunikacji z sapport!!

Sebastiana Gościniak 28.07.2021

Przez całą drogę nie miałem problemów z brokerem. Od kiedy otworzyłam konto do dziś. Rejestracja w Midside Finances Limited to minutowa sprawa. Jeśli to konieczne, możesz porozmawiać ze wsparciem. Potrzebowałam konsultacji. Menedżer szczegółowo powiedział mi wszystko o procesie pracy, gdzie oglądać spready, czy są jakieś prowizje, jak wypłacić pieniądze i jak przejść weryfikację konta przed pierwszą wypłatą. O platformie handlowej Metatrader również udzielili krótkiej konsultacji, a także przesłali link do instrukcji, doradzili jej pobranie i dokładne przestudiowanie. A potem Oddzwoń z pytaniami, jeśli się pojawią. Następnie uzupełniłem o trzysta dolarów, nawiasem mówiąc, położyłem na aktualnym kursie banku. Automatycznie rozpoczął się handel. Licytacja odbywa się bez dyskonnektów, a dzięki prawidłowej konfiguracji terminala można uniknąć rekwotacji i poślizgów. W ciągu trzech miesięcy już wyszedł w stabilnym plusie, więc wszystko działa jasno i wyraźnie. Jest roszczenie. Jeśli na początku pracy mogłem zmierzyć i poświęcić czas na komunikację ze wsparciem technicznym, teraz chcę już pogotowia ratunkowego i nie ma czasu na czekanie na połączenie. Mam nadzieję, że będzie możliwość komunikacji online na czacie lub dowolnym komunikatorze.

Ambrozja KWIATKOWSKI 02.08.2021

Handluję z brokerem forex Midside Finances Limited od ponad roku, podoba mi się, że broker oferuje szeroki wybór towarów będących przedmiotem obrotu. Oczywiście bez doświadczenia trudno będzie od razu zacząć handlować ropą naftową lub złotem, ale istnieje wiele innych towarów, żywności, towarów. Istnieje duży wybór par walutowych, możesz także pracować z kryptowalutą, choć tylko ze sprawdzoną. Broker sam nie jest oszustem i nie pozwala oszustom budować na nim biznesu. Spready statyczne są średnio takie same lub nieco niższe w stosunku do rynku. W ramach depozytu możesz przewijać dowolne ilości, a także nie ma problemu z wycofaniem: szybko i bez prowizji. Terminal MetaTrader 4 daje wszystkie niezbędne narzędzia, możesz pracować z komputera, tabletu lub smartfona. Jedlinny niezrozumiały dla mnie moment, że nie udało mi się zainstalować na MacBooku. Musiałem zrobić emulator. Ale Terminal działa bez usterek i luzu, i to dobrze.

Lucian SZYMAŃSKA 07.08.2021

Handluję z brokerem Midside Finances Limited od późnej wiosny. Wszystkie obiecane warunki handlowe są spełnione. System jest stabilny, menedżerowie nie przeszkadzają, od strony technicznej wszystko z hukiem. Statyczne spready w ramach deklarowanego poślizgu są, ale w okresie zmienności sytuacja nie jest chaotyczna, szczególnie w przypadku terminala MetaTrader4. Nie ma prowizji za wejście/ wyjście, wypłata jest szybka z dowolnym wolumenem. Wsparcie jest kompetentne, wydaje się, że sami handlują stale. Weryfikacja konta odbywa się przed pierwszą wypłatą. Musiałem poświęcić na to trochę czasu, myślę, że jest to konieczne na żądanie norm bezpieczeństwa.

Wojtek Cholewczyński 18.08.2021

Poprzedni broker miał częstsze awarie i przerwy w komunikacji, więc postanowiłem przejść do innego. Zatrzymał się na Midside Finances Limited. Polecono mi, że wszystko jest bez oszustwa, a warunki ogólnie mi się podobały. Chociaż wcześniej praktycznie nie spotkałem informacji o tym brokerze w sieci. Cóż, może czysto przypadkowo, widziałem recenzje. Okazuje się, że firma działa od ponad dwóch lat i jest stabilna. Tutaj rzuciłem kotwicę przez ostatnie trzy miesiące. BROKER działa transparentnie, nie oszukuje. Nigdy nie widziałem, żeby menedżerowie dorysowali lewe iglice lub ingerowali w stan konta. Brakuje mi wyboru i możliwości wyjścia, a także turniejów i seminariów internetowych.

Hippolita Grochowski 26.08.2021

Latem przez odsyłacze poszedłem do rankingu młodych brokerów. Był wolny czas i zainteresowanie, więc przeczytałem wszystkie informacje, zrównałem i uzależniłem się od warunków handlowych Midside Finances Limited. Pomyślałem, że tutaj możesz wygodnie spróbować rozpocząć pracę z prawdziwymi transakcjami. Firma jest tworzona przez doświadczonych handlowców z wieloletnim doświadczeniem giełdowym, podczas gdy IMHO nie ma żadnych daleko idących obietnic dla pokazów i wszystko wygląda transparentnie. Jeszcze kilka dni notowania. W końcu się zarejestrowałem i wszystko poszło szybko. Od lipca handluję. Wszystko działa zgodnie z oświadczeniem w tekstach oprogramowania. Statyczne spready, notowania średnie na rynku, około 50 par walutowych, możesz wybrać, co handlować. Brak prowizji za uzupełnienie / wypłatę, wypłata jest szybka, nie więcej niż godzinę. Kiedy zaczynałem, ostrożnie przyglądałem się Terminalowi MetaTrader 4, ale szybko go opanowałem. Wsparcie techniczne podało wszystkie niezbędne informacje. Chciałbym więcej możliwości wnioskowania.

Wiesław Chuchrowski 28.08.2021

Wycofał się z rodzimego Alpari po zwiększeniu spreadów pod koniec ostatniej zimy. Przez długi czas surfowałem po Internecie, wybrałem zamiennik. Ostatecznie postanowiłem spróbować zbudować relacje z nowym (i niezbyt znanym na rynku) zespołem brokera Midside Finances Limited. Recenzje były w większości pozytywne, ale niewiele było informacji. Dlatego na początku dużo komunikowałem się z Pomocą techniczną, testowałem ich poziom kompetencji. Nie wygrał ))) system działa stabilnie, praktycznie nie ma dyskontów, statyczne spready nie dają skoków w burzy, poślizgi można kontrolować dzięki ustawieniom terminala MetaTrader 4. Wszystkie najważniejsze pary walutowe są reprezentowane, notowania są średnie na rynku. Sapport wyraźnie powinien pomyśleć o rozszerzeniu personelu, ponieważ nie można się do niego dostać za pierwszym razem. Poza tym, co to za środki komunikacji-telefon i e-mail, jakiś ostatni wiek. Środki są wprowadzane według aktualnego kursu bankowego w ciągu kilku minut, wypłacane w ciągu 30-45 minut, wszystko bez prowizji.